مراحل راه اندازی بنگاه املاک (چک لیست راه اندازی املاکی)

مراحل راه اندازی بنگاه املاک (چک لیست راه اندازی املاکی)

درست است که امروزه بخش زیادی از امور مربوط به املاک در این روزها به صورت اینترنتی به پایان می رسد، اما داشتن بنگاه املاکی اثر زیادی در روند معاملات دارد. افراد زمانی که قدم به بنگاه شما می گذارند، خیالشان از بابت صحت و میزان اعتبار کار شما راحت خواهد بود.

حال اگر در ابتدای راه هستید و نمی دانید دقیقا باید چه کاری انجام دهید، با این مطلب سایت بیزینس کوچینگ کریمی پیرامون مراحل راه اندازی بنگاه املاک همراه باشید. در واقع قصد داریم تمام این مراحل و نکات را در اختیارتان قرار دهیم تا در نهایت با توجه به بودجه در نظر گرفته شده به هدفتان برسید.

بررسی مراحل راه اندازی بنگاه املاک

برای این که با مراحل راه اندازی بنگاه املاک آشنا بشوید، با ما همراه باشید و از این مراحل پیروی کنید. با توجه به اهمیت این موضوع، عدم توجه به آن باعث ضرر به خود شما خواهد شد:

 انتخاب محلی ایده آل برای خرید ملک

نخستین گام این است که محلی مناسب را برای خرید ملک انتخاب کنید. سپس می توانید آن را به یک بنگاه خوب تبدیل کنید. البته این محل باید شرایط مناسب را تحت نظر آیین نامه اتحادیه مشاوران املاک داشته باشد تا مجوزهای لازم برای آن صادر گردد. در غیر این صورت باید قید بسیاری از ملک ها را بزنید. از جمله ویژگی های یک ملک خوب برای تبدیل به بنگاه می توان موارد زیر را نام برد:

  • ملک در نظر گرفته شده باید مساحتی حداقل دوازده متری را داشته باشد. در این فضا جدا از میز و صندلی برای خودتان، باید میزهایی را برای نشستن مشتریان نیز قرار دهید. پس هرگز سر وقت ملک هایی کمتر از این مقدار نروید.
  • به منطقه و محله برای خرید ملک دقت کافی داشته باشید. چنین محله ای بهتر است دارای خانه های زیادی باشد تا در آینده نیز فایل های بیشتری در دسترستان قرار گیرد. دلیل آن هم این است که اگر بتوانید اسم در کنید، با شمار زیادی از فایل های مناسب مواجه خواهید شد.
  • محل این ملک باید برای خودتان و دیگران راضی کننده باشد و آن ها برای رسیدن به بنگاه شما با چالش مواجه نشوند. ترجیحا آن را در خیابان اصلی خریداری کنید. دیگران باید دید مناسبی به فروشگاه شما داشته باشند تا به آن مراجعه نمایند.
  • بعد از خرید و به محض شروع کارتان، اتحادیه مشاورین املاک درخواست هایی از شما دارد که متنوع هستند. بنابراین از رعایت تمام این نکات اطمینان حاصل کنید.
  • تا جایی که ممکن است، منطقه ای را انتخاب کنید که از دفترهای مشاور املاک اشباع نشده باشد. در صورتی که آن منطقه دارای تعداد زیادی از این دفترها باشد، باید نهایت تلاش خود را برای رقابتی حیاتی به کار بگیرید و از نکات گوناگون بهره مند شوید.
  • این محیط ترجیحا باید آرام باشد و دکوراسیون آن را هم به بهترین شکل بچینید. به این خاطر که احتمالا جلسات فراوانی در دفتر شما برگزار می شود، شاید عوامل حواس پرت کن زیادی در خارج از بنگاه به چشم بخورند که حدالامکان باید از آن ها دوری جست.
رشته بیزینس کوچینگ وجود دارد؟ لیست دانشگاه هایی با رشته بیزینس کوچینگ
ادامه مطلب

پروانه تخصصی آژانس املاک

دریافت پروانه تخصصی آژانس املاک

دومین قدم از مراحل راه اندازی بنگاه املاک به دریافت پروانه تخصصی مربوط می شود. قطعا می دانید بسیاری از مشاغل به پروانه تخصصی نیاز دارند و مشاور املاک هم یکی از آن ها است. شاید خیلی ها این طور فکر کنند که شغل مشاور املاک به مهارت خاصی نیاز ندارد، اما هرگز این گونه نیست.

شما همواره باید با دیگران ارتباط داشته باشید و معاملات را به سرانجام برسانید تا سود آن را تحویل بگیرید. پس از این افراد خواسته می شود در دوره های تخصصی این زمینه شرکت کننده تا در نهایت مدارک و گواهینامه های لازم را تحویل بگیرند. یکی از این مدارک پروانه تخصصی است که در واقع مجوز شما برای آغاز فعالیت در این راه به شمار می رود. دریافت پروانه تخصصی شرایط خود را دارد که عبارت هستند از:

  • متقاضی باید حداقل مدرک دیپلم را داشته باشد.
  • افراد مجرد قادر به دریافت این پروانه نیستند.
  • متقاضی باید در یکی از دوره های در نظر گرفته شده شرکت کند که مدت آن حدود 6 ماه است. این جلسات مجموعا 45 ساعت را شامل می شوند و مشاور املاک باید در تمام آن ها حضور یابد.

جواز آژانس یا پروانه کسب

دریافت جواز آژانس یا پروانه کسب

در نهایت از مراحل راه اندازی بنگاه املاک، به دریافت جواز کسب باید اشاره کرد که نسبت به مراحل قبلی زمان بیشتری می خواهد. متقاضی در این بخش باید به سایت اتحادیه آژانس املاک رفته و در آن ثبت نام کند. سپس کد رهگیری به این شخص داده می شود که مراحل بعد از آن را برایتان لیست کرده ایم.

  • متقاضی باید با ارائه درخواست کتبی، این جواز را از اتحادیه مربوطه درخواست کند. کارشناس این اتحادیه برای بازدید از محل خریداری شده توسط شما اقدام می کند و نتیجه در هیئت مدیره آن مشخص خواهد شد.
  • اگر هیئت مدیره با این درخواست موافقت کند، سند یا اجاره نامه رسمی باید توسط شخص در دسترس آن ها قرار بگیرد. ارائه مبایعه نامه، حکم قطعی دادگاه، رسید پرداخت اجاره و قرارداد اجاره با سازمان ها نیز نباید فراموش شود.
  • از مهم ترین مدارک لازم دیگر باید کارت پایان خدمت سربازی یا گواهی معافیت مدام، گواهی اشتغال به تحصیل یا معافیت پزشکی از نظام وظیفه یا دفترچه آماده به خدمت بدون مهر غیبت را نام برد. همچنین اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی، اصل و تصویر گذرنامه، تاییدیه کد پستی، کپی مدارک تحصیلی و 12 قطعه عکس پرسنلی را از شما خواهند خواست.
مدرک بیزینس کوچینگ (از کجا باید مدرک بیزینس کوچینگ بگیریم؟)
ادامه مطلب

دریافت جواز به معنای شروع راه مشاور املاک است؛ راهی که در آن زمان باید حداقل اطلاعات لازم برای شروع کارتان را کسب کرده باشید. زندگی شما بعد از این 3 مرحله با گذشته تفاوت دارد و باید خودتان را با تغییرات اعمال شده وفق دهید.

در کنار این موارد، شرکت در دوره هایی مثل دوره کوچینگ املاک سایت کریمی هم می تواند به شما کمک کند با علم و آگاهی بیشتری در این راه قدم بگذارید. در این دوره، نکات مهمی بیان می شود و اصول مشاوره، خرید و فروش املاک بیان خواهد شد. از همین رو تاثیر زیادی روی موفقیت شما می گذارد.

سخن پایانی

عده ای از افراد گمان می کنند مراحل راه اندازی بنگاه املاک بسیار دشوار است و از انجام آن صرف نظر می کنند. این در حالی است که با در نظر گرفتن همین شرایط می توان بهترین بنگاه ممکن را با توجه به بودجه راه اندازی کرد.

در این حین باید مهارت های تازه این حوزه را بیاموزید و به شیوه ارتباط با دیگران به طور کامل مسلط شوید. این گونه است که به مشاور املاک موفق تری تبدیل خواهید شد. برای دستیابی به نکات بیشتر در این حوزه، حتما سری به سایر مقالات سایت بزنید.

منبع

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط