چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟ نکاتی که نمیدانید!

چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟ نکاتی که نمیدانید!

شغل مشاور املاک یکی از مشاغل مهم و پر درآمد در سال های اخیر شناخته شده است و عده زیادی به همین سبب به دنبال فراگیری و حضور در این بازار کار هستند. البته بدیهی است که اکثر آن ها در این حوزه به موفقیت نمی رسند. اگر نگاهی به این افراد داشته باشیم، در می یابیم در اجرای یک سری از نکات و ایده ها ناکام بوده اند؛ نکاتی که در صورت استفاده، شما را به جایگاه بسیار خوبی خواهد رساند.

حال اگر می خواهید بدانید چه طور مشاور املاک موفقی شویم، این مطلب سایت بیزینس کوچینگ کریمی را از دست ندهید.

چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟

اگر برای تان سوال پیش آمده است که چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟ با ما همراه باشید تا با کمک نکات زیر بتوانید به سوال خود پاسخ دهید:

1- تبر خود را تیز کنید!

حتما شما هم در مورد این که همیشه سخت کار کردن برای قطع درختان جواب نمی دهد و گاهی اوقات باید تبر خود را تیز کنید، مطالبی شنیده اید. در این جا تیز کردن تبر همان کسب اطلاعات بیشتر در مورد مشاور املاک بودن است. از آن جایی که نیاز افراد هر ساله در حال تغییر است، طبیعتا دانش برای یادگیری و رفع آن ها نیز با تغییراتی همراه می شود. بنابراین باید با تازه ترین اطلاعات به استقبال این حرفه رفت.

این تصور که مشاورین املاک نیازی به دانش و مطالعه ندارند و صرفا با اطلاعات و تجربه قبلی خود می توانند همراه موفق شوند، کاملا اشتباه است. آگاهی از شیوه به روز ارتباطات، موقعیت های جغرافیایی، ساخت و ساز، علم عمران و معماری و بازار روز مسکن از این دست اطلاعات هستند که باید هر چند وقت یک بار به آن ها بپردازید. بدیهی است که هر چه دانش ذهن شما بیشتر باشد، احتمال بالاتری برای موفق شدن وجود خواهد داشت.

بیزینس کوچینگ چیست؟ هر آن چه باید در مورد بیزینس کوچینگ بدانید!
ادامه مطلب

حال سوالی که پیش می آید این است که چنین اطلاعاتی را از کجا به دست بیاوریم؟ خوشبختانه امروزه به لطف اینترنت، دسترسی به منابع بروز و آنلاین کار سختی نیست. همچنین ما در سایت خود دوره ای برای این منظور برگزار می کنیم و شما عزیزان می توانید با ثبت نام در دوره کوچینگ املاک سایت کریمی، اطلاعات کافی در این زمینه را به دست آورید.

2 بازار مسکن را به خوبی بشناسید

2- بازار مسکن را به خوبی بشناسید

پیش از شروع این حرفه باید اطلاعاتی در مورد بازار مسکن داشته باشید. این یکی از استراتژی ها برای افرادی است که می خواهند بدانند چه طور مشاور املاک موفقی شویم. البته در حین این کار نیز می توان جزئیاتی از دانش بازار مسکن را به دست آورد. برای نمونه بد نیست روند قیمت مسکن را طی یک سال گذشته با دقت بررسی کنید تا بدانید برای معاملات آینده باید چه واکنشی داشته باشید.

شاید برای شما هم سوال شده باشد که دلیل این نوسانات و افت و خیزها چیست؟ این وظیفه شما است که دلیل هر یک را استخراج کرده تا بهترین پیشنهادها را در آینده به مشتریان ارائه دهید. اگر مشتریان بدانند تا چه حد در این زمینه تخصص دارید، قطعا اعتماد بیشتری به کارتان خواهند داشت.

3- ارتباط با رقبا را جدی بگیرید

مشاوران املاک زیادی این طور فکر می کنند که به تنهایی می توانند به مقصد خود برسند. این در شرایطی است که در عصر ارتباطات باید با دیگر همکاران خود تعامل داشته باشید؛ خصوصا در ابتدای راه خود باشید و نیاز به کسب اطلاعات و تجربه های بیشتر را در خود ببینید.

استخدام بیزینس کوچ (چرا و چگونه بیزینس کوچ استخدام کنیم؟)
ادامه مطلب

البته ارتباط با هر مشاور املاکی نمی تواند چاره کار شما باشد، اما برخی افراد در این حوزه تجارب و اطلاعات کافی را در اختیارتان قرار می دهند. البته اگر تجربه لازم را هم داشته باشید، احتمالا به همه موضوعات و نکات کارتان واقف نباشید. شاید چیزی در استراتژی های شما پنهان شده باشد که باید آن را مجدد فعال نمایید. دامنه ارتباطی قوی با آن هایی که در این بازار نفوذ دارند، شما را هم همراه خود به سمت موفقیت می رساند.

4- صبور و محتاط باشید

از عجیب ترین اشتباهاتی که مشاوران املاک زیادی مرتکب می شوند، اجازه ندادن به مشتری برای حرف زدن و بیان نظرات و احساساتش است. آن ها تنها به دنبال ارائه توضیحات خود هستند و این دلسردی مشتریان را به دنبال دارد. زمانی که مشتری بداند شما به خواسته های او توجهی ندارید و صرفا در پی به سود رسیدن خود هستید، احتمال زیاد بنگاهتان را ترک خواهد کرد. پس اگر از ما می پرسید چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟ به مشتری خود بی توجه نباشید!

از عصبانی شدن و هرگونه پرخاشگری جلوگیری کنید و در هر شرایطی در عین خونسردی پاسخ مشتریان را بدهید. مشاور املاک خوب می داند باید صبر و حوصله فراوانی را در کار خود به خرج دهد. همواره باید شنونده خوبی برای مشتری خود باشید تا او نیز اعتماد فراوانی به صحبت هایتان کند.

5 انواع تعامل با مشتری را جدی بگیرید

5- انواع تعامل با مشتری را جدی بگیرید

ارتباط گرفتن با مشتری صرفا به همان زمانی که به دفترتان مراجعه می کند، ختم نمی شود و اکثر زمان ها باید جویای کار و فایل های درخواست شده توسط او باشید. گاهی اوقات با وی در مورد فایل ها تلفنی صحبت کنید تا بداند به وی و درخواست هایش اهمیت زیادی می دهید. این همان موردی است که متاسفانه بنگاه های زیادی به آن بی توجه هستند. به یاد داشته باشید جلب اعتماد مشتری مهم ترین رکن موفقیت شما است.

مزایای بیزینس کوچینگ چیست و چرا باید به سراغ بیزینس کوچینگ برویم؟
ادامه مطلب

اگر تمام ارکان برای تبدیل شدن به مشاوری موفق را رعایت کنید اما حواستان به این نکته نباشد، قطعا به موفقیت نخواهید رسید. مشتری باید بداند شما فردی با اخلاق و با وجدان هستید و مسئولیت این امور را به دست گرفته اید. به هر حال آن ها در زمان خرید و فروش املاک به خصوص در شرایط اقتصادی کنونی، اضطراب فراوانی را تحمل می کنند.

همچنین تبعیض میان مشتریان را کاملا فراموش کنید. گاهی اوقات املاکی ها تنها به کسانی اهمیت می دهند که سرمایه و ثروت فراوانی دارند، یا آن ها را در اولویت قرار می دهند. بنابراین اگر امور یک مشتری را رها کرده و به مشتری دیگری بپردازید، شخص اول قطعا از این موضوع ناراحت و عصبی می شود. حتی بعضا ممکن است فرصت انجام معاملات با هر دو مشتری را از دست بدهید. پس از ویژگی های دیگر یک مشاور املاک باید خوش قول بودن را نام برد.

کلام آخر

این مطلب در این مورد بود که چه طور مشاور املاک موفقی شویم. در صورت استفاده از چند تا یا همه این ایده ها، قطعا شغلی بهتر و سود ده تر را تجربه خواهید کرد. در شرایطی که شغل مشاور املاک اشباع شده است و عده زیادی به این نکات توجهی ندارند، شما با اعمال آن ها مسیر خود را پیدا خواهید کرد. البته جدا از این نکات، موارد و ایده های دیگری برای موفقیت هستند که اگر از آن ها خبر دارید، حتما در بخش نظرات درج کنید.

منبع

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط