رهبری کسب و کار چیست؟ | همه چیز در رابطه با رهبر کسب و کار

41

هر کسب و کار موفقی بدون وجود یک راهنما و رهبر نمی توانست به موفقیت فعلی خود برسد. رهبر کسب و کار تمامی ارکان کسب و کار را شکل می دهد و آن را در مسیر موفقیت هدایت می کند. کسب و کار ها باید رهبر داشته باشند و ما در این مقاله از مرکز بیزنیس کوچینگ کریمی قرار است شما را با ویژگی های رهبر و وظایف او آشنا کنیم تا بدانید چرا رهبری کسب و کار اهمیت زیادی دارد؟

منظور از رهبری چیست؟

افرادی در کسب و کار هستند که با کمک به خود و سایر کارکنان، کاری می کنند که تمامی کارها به درستی انجام بشود. در واقع این افراد در حال رهبری هستند و رهبری به معنای مشخص کردن نقشه راه و مسیر موفقیت برای تیم کسب و کار است. البته تنها وظیفه رهبر نشان دادن مسیر موفقیت نیست؛ بلکه در این راه تمام توان خود را در راستای نگه داشتن سایرین در مسیر درست هزینه می کند. در ادامه به طور خلاصه وظایف رهبری را معرفی کرده ایم:

  • ایجاد دیدگاهی انگیزشی از آینده
  • ترغیب به مشارکت در امور مختلف
  • مدیریت دیدگاه های کارکنان
  • استفاده از مهارت و اقدامات کوچینگ

رهبری کسب و کار

وظایف و ویژگی های رهبر کسب و کار چیست؟

همان طور که گفتیم رهبر کسب و کار وظیفه رهبری کسب و کار را دارد. با توجه به این که این عبارت کلی است، در ادامه وظایف رهبر کسب و کار را به صورت جزئی تری تشریح کرده ایم:

الگویی از عقاید خود باشد

خودتان را به عنوان کارمند کسب و کارتان در نظر بگیرید؛ آیا رهبری کسب و کار فردی که به عقاید خود باور ندارد را می پذیرید؟ یقینا خیر! به همین دلیل قبل از هر چیزی باید به ایده های خودتان باور داشته باشید تا دیگران نیز به شما باور داشته باشند. شما در واقع نشان دهنده و الگوی باورهای خودتان هستید و باورهای تان چیزی جدای از شما نیستند. به محض رسیدن به باور، دیگران شما را به عنوان الگو قبول خواهند کرد و پیرو شما خواهند شد. خودتان نیز گام های تان را استوارتر بر می دارید و به سادگی تسلیم نخواهید شد.

بیزینس کوچ چیست و چه وظایفی دارد؟
ادامه مطلب

مثبت اندیش

رهبری کسب و کار برای این که کارکنان خود را نیز شریک رویاهای خود کند، باید تصویری از هر آن چه در آینده رخ می دهد را برای آنان ارائه دهد. رویاهای شما باید طوری بیان شوند که چیزی بیش از یک رویا ساده هستند. به آینده روشن و موفقیت خود باور داشته باشید و آن را به گونه توضیح دهید که در آینده حتما رخ خواهد داد. روشن بودن آینده برای کارکنان به آن ها کمک می کند تا با دید روشن تری به فعالیت خود ادامه بدهند و انرژی بیشتری را صرف کار خود کنند.

مدیریت دیدگاه کارکنان

هر کسب و کاری روزی دچار سختی و مشکلاتی خواهد شد و شما به عنوان رهبر کسب و کار باید در این لحظات سخت در کنار کارکنان خود باشید تا به آن ها اطمینان بدهید که در مسیر درستی قرار دارند و دست از تلاش نکشند. در رهبری کسب و کار به جای توجه به اشتباهات کارکنان، باید بر نکات مثبت کارکنان تمرکز کرد. برای مدیریت بهتر دیدگاه کارکنان، به دنبال شناخت بیشتر آن ها بروید؛ برای مثال در چه شرایطی بهترین عملکرد را خواهند داشت؟

تمرکز بر نقاط مثبت کارکنان سبب می شود تا آن ها بهترین خودشان بشوند. وقتی با کمک شما، کارکنان به این مرحله برسند، وظیفه شان را به طور کامل و به بهترین نحو انجام می دهند. با داشتن مهارت های رهبر و قدرت یک رهبر واقعی، کارکنان شما به آن چه می گویید یا عمل می کنید، باور دارند و از شما تبعیت خواهند کرد.

برندسازی در املاک (چگونه در حوزه املاک برند بسازیم؟)
ادامه مطلب

رهبری کسب و کار

بررسی جایگاه رهبری و اصول مرتبط با آن در اکوسیستم کسب و کارها

رهبری نشان دهنده مسیر راه است و به کمک او می توان بهترین کار ممکن را برای رسیدن کسب و کار به موفقیت را انجام داد. رهبران کسب و کارها با دیدگاه الهام بخشی که دارند به دیگران انگیزه می دهند تا به موفقیت برسند.

هر کسب و کاری همانند یک اکوسیستم و محیط زیست عمل می کند. برای این که اکوسیستم فعال باشد، نیاز است که تمامی اجزای آن به طور هماهنگ فعال باشند. برخی از مدیران کسب و کارها همین نکته را یادشان رفته و سعی دارند به تنهایی تمامی مشکلات کسب و کار را به تنهایی حل کنند.  برای حل مشکلات خود باید با جایگاه رهبری و اصول مرتبط با آن را در این اکو سیستم بشناسید. در ادامه تمامی اصول موجود در اکوسیستم کسب و کار را بررسی کرده ایم:

رهبری

مرکز هر کسب و کاری، رهبری آن شرکت است و توسط آن می توان آینده ای دقیق را برای کسب و کار تصور کرد. با کمک رهبری مشخص می شود که هدف از انجام فعالیت ها چیست و برای نحوه انجام دادن همین فعالیت ها توسط کارکنان مقرراتی تعیین می کنند.

نام تجاری

شما به وسیله نام تجاری تان با مشتریان خود ارتباط برقرار می کنید و به وسیله این نام قرار است چشم انداز و اهداف بزرگ کسب و کارتان را به مشتری انتقال دهید. نام تجاری نوع عملکردتان را نشان می دهد و باید سبب تمایز شما از سایر کسب و کارهای رقیب تان بشود.  نام تجاری با این که فعالیت نیست اما باعث هدایت فعالیت های کسب کار در راستای ارزش های آن خواهد شد.

مراحل راه اندازی بنگاه املاک (چک لیست راه اندازی املاکی)
ادامه مطلب

مالی

در بخش مالی اکوسیستم کسب و کار هزینه های ورودی و خروجی هر بخش از کمترین تا بیشترین هزینه ها بررسی می شود. این بخش مالی نشان می دهد که ارزش ها و نام تجاریی که تعیین کرده اید چه تاثیری بر روی کسب و کار شما داشته است.

مدیریت

این بخش از اکوسیستم کسب و کار به دنبال ایجاد تعادل بین کارمندان و سیستم ها است. با مدیریت شما باید فضای مورد علاقه کارمندان جهت کار کردن ایجاد شود و همچنین به وعده و اهداف نام تجاری خود پایبند باشید؛ چرا که در چنین محیطی، کارکنان تان احساس می کنند جهت رسیدن به اهداف توانایی لازم را دارند و شما نیز برای ایجاد پیشرفت در این راه به آن ها کمک می کنید.

تحویل

وقتی افرادی از شما محصولی را می خرند، باید آن محصول را به آن ها تحویل بدهید. تحویل محصولات یکی از بخش های مهم هر اکوسیتسم است که در نهایت کسب و کارها به آن می رسند. در روند تحویل حتی بهتر از انتظارات مشتریان عمل کنید تا وعده های نام تجاری تان را به سرانجام برسانید.

فروش

در این بخش از اکوسیستم باید به دنبال شناسایی افرادی باشید که به دنبال خرید محصولات شما هستند. سعی کنید با آن ها بر معرفی و ارائه محصولات خود رابطه ای ایجاد کنید. در این راه می توان مشتریان مناسب و نامناسب را شناسایی و به دوام کسب و کار کمک کرد.

بازاریابی

در بازاریابی برای جذب مشتری باید مجموعه ای از استراتژی ها را دنبال کنید تا پیام شما تنها از روشی که انتخاب کرده اید منتقل شود. از هر روش تبلیغاتی مناسب با کسب و کارتان استفاده کرده تا به بهترین نتیجه ممکن برسید.

مهارت های مشاور املاک (مهارت هایی که باید حتما داشته باشید)
ادامه مطلب

رهبری کسب و کار

آشنایی با سطوح مدیریتی رهبری کسب و کار

در کسب و کار های سازمان یافته و پیشرفته، رهبری کسب و کار، در سطوح مدیریتی مختلفی توزیع شده است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم:

مدیر اجرایی

مدیر اجرایی باید بر اساس ارزش های کسب و کار وظایف خود را انجام بدهد و مشکلات داخلی و خارجی شرکت را مدیریت و حل کند. همچنین او بر اساس رهبری کسب و کار نیاز است که سبب اشتیاق در کارکنان شرکت شود و به موفقیت های آنان توجه داشته باشد.

مدیر برند ارشد

مدیر برند ارشد وظیفه دارد محصولات و خدمات کسب و کار را به مشتریان بشناسد. همچنین در درون سازمان نیز مدیریت کند تا ادعاهای شرکت با چیزی که در عمل ارائه می دهد یکی باشد.

مدیر عامل ارشد

مدیر عامل ارشد باید پیگیری کند که آیا سیستم ها به گونه ای طراحی شده اند که باعث پیشرفت کار شوند؟ همچنین او تضمین می کند که شرکت در مسیر ترقی قرار دارد و به کارکنان خود متعهد است.

مدیر مالی ارشد

مدیر مالی موارد  مختلفی را بررسی می کند و به دنبال راه هایی برای افزایش سلامت مالی کسب و کار می رود. او همیشه به دنبال چگونگی رسیدن به هماهنگی عمیق تر بین نام تجاری و ارزش های کسب و کار است و این که عملکرد شرکت چگونه باشد تا معاملات مالی بهتر و سود آورتری به دست آورد؟ مدیر مالی، رهبران شرکت و سهامداران آن را با معیارهای صحیح و عملی مهیا خواهند کرد تافرصتی برای اعمال تصمیم گیری های آگاهانه ایجاد شود.

منبع

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط