تاریخچه کوچینگ (کوچینگ از کی و چگونه شروع شد؟)

تاریخچه کوچینگ (کوچینگ از کی و چگونه شروع شد؟)

کوچینگ قدمت چندان زیادی ندارد و تقریبا دو قرن پیش بود که افراد به اهمیت آن پی بردند. البته لیست وظایف و اهمیت کوچینگ در ادامه بیشتر شد و کسب و کارهای مزایای بیشتری از آن بردند. اگر شما نیز در مورد تاریخچه کوچینگ کنجکاو هستید و این موضوع برایتان مهم است، این مطلب را هرگز از دست ندهید. در واقع در این مطلب از سایت بیزینس کوچینگ کریمی به نحوه شکل گیری کوچینگ و رویدادهای بعد از آن اشاره خواهد شد.

کوچینگ چیست؟

برای دانستن تاریخچه کوچینگ ابتدا باید به تعریف آن پی ببریم. کوچینگ در معنای لغوی یعنی مربی گری که ریشه ای در تاریخ جهان دارد. مربی گری همیشه و از همان ابتدا در زندگی بشر نقش داشته است، اما این موضوع متمرکز بر کسب و کارها نبود. بعدها افراد دانستند که می توانند از آن برای برندهای خود نیز استفاده کنند. تاریخچه کوچینگ بیشتر در زمینه ورزش بوده است و پای آن بعدها به حوزه های دیگر هم باز شد. ویژگی های مربوط به خود کوچینگ را در ادامه مشاهده می کنید:

  • واژه کوچینگ از زبان های دیگر به انگلیسی آمده و ریشه آن مجارستانی است. مردم روستاهای این کشور در آن زمان مربی گری خود را روی اسب دوانی و مهار کالسکه ها انجام می دادند و بعدها زبان انگلیسی نیز با این واژه غنی تر شد.
  • منتور از اصطلاحات دیگر این حوزه به شمار می رود که عده زیادی آن را با کوچینگ یکسان می دانند. این در حالی است که مطالعه تفاوت های آن ها هم در نوع خود جالب خواهد بود.
سیستم سازی کسب و کار | صفر تا صد سیستم سازی
ادامه مطلب

بنیانگذاران کوچینگ چه کسانی بودند؟

اگر چه کوچینگ در معنای لغوی قدمت فراوانی دارد و حدس و گمان در مورد آن گسترده است، اما چیزی که ما امروزه به نام بیزینس کوچینگ می شناسیم چندان قدیمی نیست. دهه 1980 بود که افراد اهمیت بیزینس کوچینگ را برای کسب و کارهای خود درک کردند. در آن زمان به این خاطر که همه با این مسئله آشنا نبودند، تنها عده کمی توانستند موفقیت های خیره کننده ای را به دست آورند. به دنبال الگوگیری بسیاری از برندهای دیگر، آن ها نیز توانستند از این فرصت استفاده کنند و از رقبای خود پیشی بگیرند.

توماس لئونارد، فردی بود که در دهه گفته شده توانست تعریف و توضیحاتی در مورد بیزینس کوچینگ ارائه دهد و عده زیادی از کاشناسان این حوزه به وی لقب پدر کوچینگ جهان را داده اند. این فرد 15 سال بعد یعنی در سال 1995 توانست فدراسیون بین المللی کوچینگ را به همراه افراد متخصص دیگر در این حوزه تاسیس نماید. با وجود این که یافته های وی در این زمینه چندان هم زیاد نبود، اما بیزینس کوچ ها باید بخش زیادی از موفقیت خود در این روزها را مدیون وی باشند.

لئونارد بعد از ایجاد این سازمان تمام زمینه ها را برای رشد کسب و کارها فراهم کرد و توانست بیزینس های زیادی را از وضعیت افتضاح خودشان نجات دهد. ضمن این که وی به کسب و کارهای موفق هم رونق بیشتری داد و سرعت موفقیتشان را بیشتر کرد. ایجاد اتمسفری سازمان یافته تر برای انواع کسب و کارها، از اهداف این شخص و دوستانش بود.

استخدام بیزینس کوچ (چرا و چگونه بیزینس کوچ استخدام کنیم؟)
ادامه مطلب

کوچینگ در قرن 19

تاریخچه کوچینگ در قرن 19

البته کوچینگ پیش از آن هم کم و بیش توسط مردم استفاده می شد. دانشگاه آکسفورد در سال 1830 توانست تعریفی ساده را برای کوچ پیدا کرده و آن را در دسترس قرار دهد. معنای کوچ از دید آن ها معلمی است که به هدایت افراد می پردازد. بنابراین اگر بخواهیم آن را برای بیزینس کوچینگ تعمیم دهیم، فردی است که هدایت یک کسب و کار را در دستور کار قرار می دهد. این در واقع یکی از ساده ترین تعاریف منتشر شده در مورد این اصطلاح به شمار می رود و تا حد زیادی حق مطلب را ادا می کند.

کوچینگ در قرن 20

تاریخچه کوچینگ در قرن 20

قرن 20 و به خصوص بین سال های 1930 تا 1950 برای جهان اهمیت زیادی داشت؛ زیرا زندگی مردم با پیشرفت روزافزون و شگفت آورد تکنولوژی با تغییرات فراوانی همراه شد. از آن جایی که برندها در آن سال ها زندگی مردم را تحت تاثیر قرار دادند، وجود فردی خبره به عنوان مربی در کنارشان اهمیت زیادی داشت. البته در آن زمان خود افراد به دلیل داشتن وقت بیشتر، تجربه به دست آورده و بعد از سال ها به عنوان یک مربی برای برند خودشان فعالیت می کردند.

نظریات مختلف روانشناسی که در این چند سال مطرح شد، توانست رفتار انسان ها را بهتر بشناسد و مخالفت هایی هم با دیدگاه های فروید داشته باشد. بنابراین چنین مربیانی از این نظریات برای شناخت رفتار اعضای تیم خود یا مشتریانشان استفاده می کردند. البته به طور کلی می توان چنین گفت که کوچینگ در آن سال ها آن قدر هم پر رنگ نبود و صرفا ایده های نه چندان پخته ای در ذهن با تجربه های این حوزه نقش بسته بود تا از آن ها برای رسیدن به درآمدهای بیشتر استفاده کنند.

بیزینس کوچینگ چیست؟ هر آن چه باید در مورد بیزینس کوچینگ بدانید!
ادامه مطلب

به خاطر کم بودن رقبا، حتی این ایده ها جواب می دادند و بیزینس ها در شرایط ایده آلی قرار می گرفتند. این در شرایطی است که ایده پردازی و رسیدن به برنامه ها در این روزها امری دشوارتر است و بیزینس کوچ ها باید به دنبال ایده های تازه و خاص باشند تا همواره رو به جلو حرکت کنند.

بیزینس کوچینگ این روزها نقش مهمی در تمام کسب و کارها پیدا کرده است. حتی در حوزه املاک که یکی از مشاغل پردرآمد و پررقابت است هم داشتن یک مربی ماهر می تواند تاثیر زیادی روی موفقیت در این حوزه داشته باشد. از همین رو ما در سایتمان دوره کوچینگ املاک را برگزار کرده ایم تا همه افراد بتوانند نکات و مهارت های مربوط به املاک را به خوبی یاد بگیرند و در این مسیر به موفقیت و درآمد بالایی دست پیدا کنند.

سخن پایانی

در ابتدای مطلب اشاره شد که قدمت فراوانی برای تاریخچه کوچینگ وجود ندارد و صرفا از چند سال گذشته به آن بها داده شده است. با این حال کارشناسان این حوزه، پیش بینی های جذابی در مورد آینده آن دارند. آن ها آینده درخشانی را برای کوچینگ متصور هستند و نقش آن را در کسب و کارهای کوچک یا بزرگ را پر رنگ تر از این روزها می دانند.

اگر شما هم به این حوزه علاقه دارید یا می خواهید مهارت های برندینگ و توسعه کسب و کارتان را افزایش دهید، پیشنهاد می کنیم مطالعه سایر مقالات سایتمان را هم از دست ندهید.

منبع1       منبع2

مهارت های مشاور املاک (مهارت هایی که باید حتما داشته باشید)
ادامه مطلب
ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط