خدمات بیزینس کوچینگ شامل چه خدماتی است؟ لیست کامل خدمات بیزینس کوچینگ

خدمات بیزینس کوچینگ شامل چه خدماتی است؟ لیست کامل خدمات بیزینس کوچینگ

شاید بدانید کوچ در اصلاح به معنای مربی بوده و منظور از کوچینگ همان مربیگری یا مشاوره دادن است. افراد برخلاف گذشته، مشغله های بیشتری در دنیای کنونی دارند و برای همین نیاز به مشاور بیش از زمان های دیگر حس می شود. راهنما در یک کلام به آن ها کمک می کند مسیر خود را پیدا کرده و آن را به بهترین شکل انجام دهند.

برای همین افراد برای کسب و کارهای خود از بیزینس کوچینگ استفاده می کنند تا بدانند در چه شرایطی می توانند به موفقیت برسند. به این دسته از افراد مشاور کسب و کار، کوچینگ دیجیتال مارکتینگ و کوچ تبلیغات نیز گفته می شود. حتی کسب و کارهای آنلاین در این روزها به مشاور نیاز دارند. به دلیل اهمیت این موضوع، در این مطلب از سایت بیزینس کوچینگ کریمی باید ببینیم خدمات بیزینس کوچینگ چیست و چطور می توان آن ها را استخدام کرد.

چرا باید بیزینس کوچ استخدم کنیم؟

به صورت خلاصه، وجود بیزینس کوچ می تواند باعث بهتر شدن یک کسب و کار شده و صاحبان آن را به خواسته هایشان برساند. گاهی اوقات مانند زمانی که یک شرکت دچار چالش های گوناگونی می شود، حضور یک مشاور بیش از زمان های دیگر نیاز است.

برخی مسائل در کسب و کارها ساده و برخی دیگر پیچیده هستند، اما در کل به آن ها احتیاج پیدا خواهیم کرد. کسب و کارهای کوچینگ به مشتریان کمک می کند نقاط قوت خود را کشف کرده و به نقاط ضعف هم پی ببرند. این گونه است که یک شرکت برنامه ریزی های بهتری برای آینده خود دارد.

انواع کوچینگ (چند نوع کوچینگ وجود دارد؟ بررسی جامع)
ادامه مطلب

بیزینس کوچینگ

خدمات بیزینس کوچینگ

اکنون به بخش اصلی مطلب یعنی خدمات بیزینس کوچینگ می رسیم. چنین کسب و کاری با مشاهده وضعیت بیرونی و درونی یک شرکت می تواند تصمیمات مهمی برای آن بگیرد. تنوع در دنیای کنونی در حوزه تجارت سبب شده هر شرکتی بتواند راه خود را برای موفق شدن پیدا کند. اگر به سرگذشت شرکت های موفق امروزی در ایران نگاه کنید، می بینید نقشه موفقیت آن ها شاید با هم تفاوت هایی دارد. البته وجه اشتراک بسیاری از آن ها، برنامه ریزی های متعدد است.

اکثر آن ها از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده می کنند، حال آن که عده ای دیگر خودشان در این باره مطالعه دارند. در سمت مقابل استارت آپ های زیادی در سال های اول فعالیت خود شکست خورده و آن را به کلی کنار می گذارند. وظیفه مربیان هم این است که یکی از راه ها را در میان مسیر های مختلف به شما نشان دهند. موفقیت با برخی از آن ها که تخصص بیشتری دارند، تضمین شده است و ریسک خطرات و اشتباهات را به حداقل می رسانند. در ادامه بخشی از خدمات بیزینس کوچینگ را مشاهده می کنید:

1- توسعه و تحویل محصول یا خدمات

کسب و کارها همواره نیازمند تولید و توسعه خدمات و محصولات تازه ای هستند تا علاوه بر این که مشتریان جدیدی پیدا کنند، مشتریان قدیمی را هم حفظ نمایند. این ترفند باید توسط همه کسب و کارها پیاده شود. البته آن ها باید مطابق با نیازها و مد روز عمل کنند. قطعا محصولات و خدمات چندین سال پیش، دیگر جایگاهی نزد مردم ندارند و به دنبال موارد تازه تر هستند. شاید کسب و کارها در ساخت و ارائه این موارد موفق عمل نکنند و این جاست که باید از خدمات بیزینس کوچینگ استفاده نمایند.

تاریخچه کوچینگ (کوچینگ از کی و چگونه شروع شد؟)
ادامه مطلب

2- بهره وری نیروی کار

هر شرکتی نیازمند نیروی کار با سابقه و متخصصی است که در آن کسب و کار به خوبی ظاهر شود. وظیفه مشاوران به عنوان یکی از خدمات بیزینس کوچینگ، استخدام افراد درست برای یک کسب و کار است. اگر هر چیزی سر جای خود باشد، قطعا آن شرکت نیز موفقیت های بیشتری را تجربه کرده و محصولات و خدمات بیشتر و با کیفیت تری را در دسترس مردم قرار می دهد. جدا از آن، یک مشاور خوب می تواند نقش افراد حاضر در یک کسب و کار را بهتر تعیین کند تا آن ها در انجام اقدامات روزانه خود موفق تر باشند.

3- تغییرات استراتژیکی

گاهی اوقات برنامه های یک کسب و کار به بن بست می خورد. متاسفانه صاحبان عده زیادی از استارت آپ ها روی برنامه های قبلی خود پافشاری می کنند. آن ها گمان می کنند با انجام کارهای سابق می توانند سرانجام روزی به موفقیت برسند. بنابراین از وظایف مشاور کاربلد در چنین شرایطی، تغییر برنامه ها این بار در مقیاسی بزرگ تر و بهینه تر است. رموز موفقیت در یک کسب و کار متنوع است و این نیز می تواند به عنوان یکی از بهترین ها شناخته شود.

4- سودآوری

بعد از استخدام استعدادها، تعیین وظایف برای هر یک از آن ها و ایجاد یا تغییر نقشه ها، می بینید که یک کسب و کار چطور می تواند به موفقیت برسد. البته تمام کارشناسان این حوزه پیشنهاد صبوری را به صاحبان شرکت های برای کسب موفقیت می دهند. اعمال برخی برنامه ها زمان می برد و باید به اندازه کافی روی آن تمرکز و صبر کرد.

فرق مشاور املاک حرفه ای و مبتدی چیست؟ چند نکته مهم!
ادامه مطلب

مرحله نهایی خدمات بیزینس کوچینگ سودآوری است که یکی از مهم ترین مراحل نیز به شمار می رود. صاحبان کسب و کارها باید تمرکز فراوانی روی این بخش داشته باشند. مشاوران تنها به سودآوری فکر نمی کنند و این که چگونه از آن سود در راستای منافع بیشتر کسب و کارها استفاده شود نیز اهمیت دارد؛ البته سوا از هزینه هایی مانند اجاره و حقوق هر یک از افراد حاضر در آن شرکت. تفاوتی ندارد یک شرکت بزرگ یا کوچک باشد؛ به هر شکل برای کسب موفقیت های بیشتر باید روی استفاده از سودها دقت داشت.

بیزینس کوچینگ

مزایای بیزینس کوچینگ

در این بخش چند تا از برجسته ترین مزایای بیزینس کوچینگ را لیست کرده ایم:

  • یک مشاور یا تیم مشاوره خوب می تواند ارزیابی دقیقی روی شخصیت هر یک از افراد داشته باشد و تصمیمات و وظایف را براساس آن تعیین نماید.
  • از وظایف آن ها می توان کمک برای تعیین اهداف و پیش بینی اتفاقات خوب و بد را نام برد.
  • این که کدام موارد مهم تر و در اولویت هستند، از دیگر نقش های این تیم ها به شمار می رود.
  • متناسب با فرصت ها، یک شرکت کوچینگ در ارائه برنامه های استراتژیک خود موفق است.
  • یک تیم خوب کوچینگ، مهارت گوش دادن را در خود تقویت کرده است. آن ها به صحبت های صاحبان شرکت ها و همچنین مشتریانشان با دقت گوش می دهند تا در حل کردن مشکلاتشان موفق عمل کنند.

سخن پایانی

این مطلب در مورد خدمات بیزینس کوچینگ بود که امیدواریم تلنگری برای کسب و کارتان بوده باشد. هر کسب و کاری چه بزرگ و چه کوچک به راهنما نیاز دارد و شما نیز می توانید یکی از آن ها باشید. برای بهره بردن از خدمات مشاورهای متخصص با سابقه فراوان در موفق کردن کسب و کارها، همین حالا با شماره تلفن های موجود در سایت تماس بگیرید. ضمن اینکه می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه، از ویدیوهای سایت بیزینس کوچینگ کریمی دیدن کنید.

چه طور مشاور املاک موفقی شویم؟ نکاتی که نمیدانید!
ادامه مطلب

منبع

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط